big_foto

KOLBUS csomagolástechnológiai rendszerek


A 2014-es düsseldorfi Interpack szakkiállításon egyedi díszdobozgyártó gépet mutatott be a KOLBUS cég, mely luxustermékek csomagolóanyagát gyártja automatikus és rugalmas rendszerben.

Drága és prémiumkategóriás termékek egyedi csomagolása továbbra is trendi. A különböző anyagokból és ötletekből születetett csomagolóanyagok számos iparágat foglalkoztatnak. A KOLBUS természetesen papírban és kartonban gondolkodott, mikor megszületett a fejlesztés ötlete. A papír természetes anyag, amely könnyedén újrahasznosítható, univerzális módon felhasználható és összetett termékek számára is alkalmazható. Ugyanúgy, mint a műanyag esetében, a papírból is lehet flexibilis és kemény csomagolóanyagot gyártani. Egymásra épülő gyártó berendezések segítségével a termelékenység igény szerint növelhető.

A KOLBUS által ajánlott technológia csúcsminőségű kemény díszdobozok gyártását teszik lehetővé. A már jól bevált könyvfedélkészítő automata csúcsminőségű ragasztási technológiája és a könyvkötészetben már jól ismert és megszokott egyszerű gépkezelés és különösen rövid átállási idő új mérföldkő a csomagolóanyagot gyártó iparágon belül. Hagyományos csomagolóanyag gyártó gépek átállása egyik munkáról a másikra gyakran időigényes és komplikált, ezért kis- és közepes példányszámú munkák esetében sokszor kézzel történik a gyártás. A luxus termékeket gyártók beszállítói számára most a KOLBUS cég a csomagolóanyag gyártáshoz automata megoldást kínál, valamint csúcsminőséget, csökkenő ráfordítást és magas fokú rugalmasságot garantál.

detalii  Kérdései vannak? Kattintson ide detalii

KÉRDÉSE VAN?
Szívesen állunk rendelkezésére.
Irodánk nyitva tartása:
hétfő - csütörtök 8:00 - 16:30 óráig,
péntek: 8:00 - 14:00 óráig

  Gyártók