big_foto

PETRATTO hajtogató és ragasztó gépek

icon_list icon_list icon_list icon_list
A PETRATTO által gyártott Metro egy platform, amelyen speciális továbbfeldolgozási és kötészeti munkák végezhetőek, köszönhetően a nyitott és moduláris felépítésének, teljes, igény szerinti flexibilitással és a speciális gépek célirányossága és bonyolultsága nélkül.

Nyitott: a felépítése miatt, nyitott görgős asztallal, lehetővé teszi maximálisan egyszerű munkát ég gépkezelést, szintén köszönhetően az új biztonsági berendezésnek, amely egy elektronikus szőnyegből áll, amely, ha rálépnek, megállítja a gépet. Valamint a lassú üzemmód (előre és vissza), egy vezérlőpanellel, lehetővé teszi a pontos beállításokat.
A gép digitális menedzsment rendszere lehetővé teszi a kommunikációt más elemekkel és az opcionális kiegészítőkkel. A termelés és ívszállítás a konzolról ellenőrízhető.

Moduláris: A bázisgép hossza 2,5 m és elő van készítve kiegészítő állomások csatlakoztatásához, és 90° fokos szögben is továbbbővíthető. Ezen kívül a gép opcionálisan felszerelhető ragasztó- és gumiszalag adagolóval, valamint adagoló állomással termékekhez és kártyákhoz, ink-jet megszemélyesítő rendszerekhez, stb.
Az anyag és annak vastagsága szerint, 3 különböző berakó közül lehet választani:
- magasköteges berakó vastag anyagokhoz,
- szalagos berakó folyamatos adagoláshoz
- vagy egy alsó adagoló, alacsonyabb vákuumszalaggal.

Flexibilis: mert a Metro használható, mint különálló gép, valamint hajtogató állomásként, vagy összeköttetésben egy bígelő géppel, vagy egy mailing rendszerbe integrálva.
Ha Önnek olyan munkái vannak, amelyeket eddig kézzel kellett végezni, vagy más speciális alkalmazásokat szeretne használni, akkor a Metro lehet a megoldás ezek egyszerű automatizálásához.

detalii  Kérdései vannak? Kattintson ide detalii

KÉRDÉSE VAN?
Szívesen állunk rendelkezésére.
Irodánk nyitva tartása:
hétfő - csütörtök 8:00 - 16:30 óráig,
péntek: 8:00 - 14:00 óráig

  Gyártók