big_foto

RENZ professzionális spirálozó és lyukasztó gépek


Több évtizedes tapasztalat kötészeti- és lamináló rendszerek fejlesztésében és előállításában minőségi termékek gyártását eredményezik. Ennek köszönhetően a Renz kategóriájában piacvezető.

A Renz a világ több mint 80 országába exportálja termékeit. Saját leányvállalatai mellett a legtöbb országban saját képviselettel rendelkezik, akik biztosítják az optimális regionális vevőszolgálatot. Ma a német gyár több mint 360 szakképzett alkalmazottat foglalkoztat. A cég folyamatosan újítja gépparkját és nagy hangsúlyt fektet a gyártási technológia fejlesztésére. Ezek a jellemzők garantálják ma is az optimális gyártási körülményeket és változatlan minőséget. Vevői igény esetén egyedi gyártásra is van lehetőség, mely további garancia a minőségre és a rugalmasságra.

A Renz műszakilag tökéletesített stancológépeket, kötészeti berendezéseket és lamináló gépeket kínál ügyfeleinek a kis irodai asztali változatoktól kezdve egészen a technikailag magas színvonalú automata berendezésekig. A gépek mellett kellékanyag forgalmazással (drótkötések, spirálok, kötészeti gerincanyagok, …) is foglalkoznak. A Renz számára nagyon fontos termékeik folyamatos innovációja a vevőkör igényei alapján, így éves bevételük több mint 7 %-át kutatásra és fejlesztésre fordítják.

detalii  Kérdései vannak? Kattintson ide detalii

KÉRDÉSE VAN?
Szívesen állunk rendelkezésére.
Irodánk nyitva tartása:
hétfő - csütörtök 8:00 - 16:30 óráig,
péntek: 8:00 - 14:00 óráig

  Gyártók