big_foto

SCHMEDT kisteljesítményű kötészeti berendezések

icon_list icon_list icon_list icon_list
A Schmedt ma már a negyedik generáció tulajdonában lévő családi vállalkozás. Jelenleg 40 főt alkalmaz. A cég székhelye Hamburgban található, viszont a kötészeti gépek gyártása Bienenbüttel-ben történik. Az általuk képviselt könyvkötészet világa igazából egy filozófia és kötelezettség, melynek főeleme: „mindent egy kézből ajánlani a piac számára”. Ez a szlogen magába foglalja a gépeket, anyagokat és emberi erőforrást, valamint szervizt és szolgáltatást.
A saját gyártmányú gépeik mellett forgalmaznak még Ideal, Renz, Schimanek, Splek, Sumbel és egyéb gyártmányú gépeket is. A kötészeti berendezéseket a széles körűen berendezett saját bemutatótermükben próbálhatják ki az ügyfelek, akár hozott anyagokkal is. A bemutatóterem számos rendezvény és rendszeres oktatás helyszíne is. A Német Könyvkötészeti Szövetség támogatása és a Német Könyvkötészeti Múzeum szponzorálása mellett a Schmedt minden olyan vállalkozás kompetens partnere, akik könyvgyártással foglalkoznak. 2013-ban a cég elnyerte a „Hardcover Awards” díjat.

A Schmedt gyártóprogramjában megtalálhatunk kimondottan kispéldányszámú és egyedi munkákra alkalmas ragasztókötőgépet, prést, vágógépet, lyukasztót, tűző- és hajtogatógépet, laminálót, papírrázót, blokk-ragasztóprést, kötészeti berendezést, stancolót és perforálót.

detalii  Kérdései vannak? Kattintson ide detalii

KÉRDÉSE VAN?
Szívesen állunk rendelkezésére.
Irodánk nyitva tartása:
hétfő - csütörtök 8:00 - 16:30 óráig,
péntek: 8:00 - 14:00 óráig

  Gyártók